Kickboks - Udemy Turkish Course 100% Off coupon

Kickboks - Udemy Turkish Course 100% Off coupon
Kickboks öğrenmek hiç bu kara kolay ve sistematik olmamıştı.

Üst seviye bir kickboks eğitimi aradığınızı ve kickboksta üst seviyenin sağlık, güç ve estetik olduğunu biliyoruz. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda bir dizi kurs hazırlamaya başladık.

Kickboks hakkında ne öğreneceksiniz
ISınma ve esnemeler,
Gard ve gardı korumak,
Direkt yumruk,
Arkadan çıkışlı direkt yumruk,
Kroşe,
Arkadan çıkışlı kroşe,
Aparkat,
Arkadan çıkışlı aparkat,
Ön tekme,
Bacağa tekme,
Yandan tekme,
Balyoz tekme,
Yan tekme,
Döner tekme,
Beslenme ve enerji ihityacı hesabı

Kimler için
Kurs yeni başlayanlar için gibi gözükse de tüm seviyelerin faydalanabileceği bir içeriğe sahiptir.

Niye ve nasıl
Bedeninizi ısıtmayı, kaslarınızı verimli şekilde esnetmeyi ve teknikleri doğru olarak uygulamayı öğreneceksiniz. Bu sayede sakatlanmaların önüne geçeceksiniz. Kaslar ve eklemler hazır olmadan kum torbasına vurmaya başlayamazsınız. Kas ve eklemler hazır olduktan sonra doğru tekniği öğrenip en son aşamada vuruş yapmaya başlanmalıdır.

Süre
Kursun bitirilmesi için tavsiye edilen süre ortalama 1 aydır. Tabii ki her bireyin fiziksel yapısı ve yeterliliği aynı olmayacağı için bu süre biraz daha kısa ya da uzun olabilir.

Bunların yanında sağlıklı bir spor hayatı için beslenme ve dinlenmenin önemi oldukça büyüktür. İdmanlardan en az 3 saat önce yemek yemek antrenman performansını arttıracaktır.

İlk 5 antrenmanın süresi 1 saati aşmamalıdır. Beşinci antrenmandan sonra ise fiziki kapasitenize göre süreyi yavaş yavaş uzatıp bir buçuk saate kadar yükseltebilirsiniz.

Udemy Coupon :https://www.udemy.com/kickboks/?couponCode=udemyins